ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ-ΜΟΔΑΣ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ-ΓΑΜΟΥ-ΒΑΠΤΙΣΗΣ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ-ΜΟΝΤΕΛΩΝ-E-SHOP-ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ-GEORGE-DIMOPOUL

ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ-ΜΟΔΑΣ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ-ΓΑΜΟΥ-ΒΑΠΤΙΣΗΣ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ-ΜΟΝΤΕΛΩΝ-E-SHOP-ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ-GEORGE-DIMOPOUL

FASHION IN THE CITY : Athens, 04-05 Oct. 2014

Η Δημιουργική Ακαδημία FASHION PHOTOGRAPHY WORKSHOP™ διοργανώνει Διήμερο Επαγγελματικό Σεμινάριο για Νέους Φωτογράφους με τίτλο "Fashion in the City" το Σάββατο 04 και την Κυριακή 05 Οκτωβρίου (10:00-18:00) στο Ιστορικό Κέντρο της Αθήνας. 


O καταξιωμένος φωτογράφος George Dimopoulos, σε συνεργασία με τον σχεδιαστή μόδας υψηλής ραπτικής Βασίλη Ζούλια και το διακεκριμένο πρακτορείο VN Models, σας προσκαλεί να δείτε την Πόλη της Αθήνας με άλλο Μάτι, να Πειραματιστείτε με το Φως της Πρωτεύουσας και να Δημιουργήσετε το Δικό σας Editorial Μόδας!

Μέσα από την Πρακτική Διδασκαλία και την Εφαρμοσμένη Μεταδοτικότητα του αναγνωρισμένου Creative Director και Φωτογράφου Μόδας GEORGE DIMOPOULOS, θα έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε ένα Ολοκληρωμένο Street Fashion Editorial με Ολόφρεσκες Εικόνες Μόδας! 

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους τους Φίλους της Φωτογραφικής Τέχνης και τους Λάτρεις της Μόδας και θα διεξαχθεί σε πραγματικές συνθήκες Επαγγελματικής Φωτογράφισης. Η ομάδα παραγωγής της Credis Visca περιλαμβάνει Μοντέλα, Styling και Επώνυμα Ρούχα, Make Up Artist και Hair Dresser. Οι απόφοιτοι της Ακαδημίας θα λάβουν αναγνωρισμένο πιστοποιητικό παρακολούθησης και υλικό backstage σε dvd.


Πληροφορίες : 2111893893 | 6979682808 | Εγγραφές : credisvisca@gmail.com 
Κόστος Συμμετοχής : 99€ (8 ώρες) για 1 ημέρα ή 199€ για 2 ημέρες (16ώρες) 
Δηλώστε Τώρα Συμμετοχή και Ζήστε μια Μοναδική Εμπειρία!

FASHION PHOTOGRAPHY WORKSHOP | CREATIVE ACADEMY by GEORGE DIMOPOULOS
All Rights Reserved © 2012 CREDIS VISCA | www.credisvisca.com