ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ-ΜΟΔΑΣ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ-ΓΑΜΟΥ-ΒΑΠΤΙΣΗΣ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ-ΜΟΝΤΕΛΩΝ-E-SHOP-ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ-GEORGE-DIMOPOUL

ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ-ΜΟΔΑΣ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ-ΓΑΜΟΥ-ΒΑΠΤΙΣΗΣ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ-ΜΟΝΤΕΛΩΝ-E-SHOP-ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ-GEORGE-DIMOPOUL

Fashion Photography Workshop No.5 Summer EditionΕτοιμαστείτε για ένα Δημιουργικό Σαββατοκύριακο με Live Φωτογράφιση Mόδας Πάνω στο Κύμα !!! ~ Ελάτε να Ζήσουμε μια Συναρπαστική Εμπειρία και να περάσουμε μαζί 16 Υπέροχες Δημιουργικές Ώρες στην Παραλία με Υπέροχες Φωτογραφίες, Μοντέλα, Styling και Καλοκαιρινή Μόδα !!! 


Το σεμινάριο είναι ανοιχτό σε όλους τους Φανατικούς Λάτρεις της Μόδας και της Φωτογραφικής Τέχνης που θέλουν να αποτυπώσουν στο φακό τους ένα Ολόφρεσκο Καλοκαιρινό Fashion Editorial και να εμπλουτίσουν το portfolio εργασιών τους με δυνατές εικόνες!Στο Fashion Photography Workshop αποκαλύπτονται τα μυστικά ενός επαγγελματικού Photo-Shooting σε πραγματικές συνθήκες και υπό την καθοδήγηση ενός έμπειρου επαγγελματία. Η συμμετοχική διδασκαλία αναπτύσσεται ομαδικά δίνοντας έμφαση στην ανταλλαγή ιδεών και σκέψεων και περιλαμβάνει 80% πράξη και 20% θεωρία. Kατά τη διάρκεια του σεμιναρίου και διαδοχικών λήψεων, γίνεται αξιολόγηση σε καθέναν προσωπικά, με υποστηρικτικές συμβουλές και διόρθωση όπου χρειάζεται και ανάλογα με το επίπεδο που βρίσκεται ο κάθε μαθητής. Μετά το πέρας του σεμιναρίου γίνεται ανάλυση, εποικοδομητική κριτική και συνολική παρουσίαση των έργων.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά για 10 άτομα το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Ιουνίου (10.00-18.00) στη Γλυφάδα. Η επαγγελματική παραγωγή του workshop περιλαμβάνει Mοντέλα, Make Up Artist, Pούχα, Μαγιώ και Αξεσουάρ, Styling και Hair Dresser, ενώ στα διαλείμματα προσφέρονται καφές, αναψυκτικά και snacks. Το κόστος συμμετοχής είναι 100€ ανά ημέρα. Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου απονέμεται επαγγελματικό πιστοποιητικό παρακολούθησης και αναμνηστικό φωτογραφικό υλικό backstage.

Αναλυτικό Πρόγραμμα & Εγγραφές : credisvisca@gmail.com 
Κρατήσεις και Δηλώσεις Συμμετοχής: 6979.682808  
www.fb.com/DimopoulosPhotography