ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ-ΜΟΔΑΣ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ-ΓΑΜΟΥ-ΒΑΠΤΙΣΗΣ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ-ΜΟΝΤΕΛΩΝ-E-SHOP-ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ-GEORGE-DIMOPOUL

ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ-ΜΟΔΑΣ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ-ΓΑΜΟΥ-ΒΑΠΤΙΣΗΣ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ-ΜΟΝΤΕΛΩΝ-E-SHOP-ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ-GEORGE-DIMOPOUL

Η Τέχνη της Φωτογραφίας στη Βιομηχανία της Μόδας : Fashion Photography Workshop IV: 17 & 18.11.2012, Αθήνα

Mετά την πρόσφατη επιτυχημένη ολοκλήρωση του 3ου κύκλου σεμιναρίων, το Fashion Photography Workshop by George Dimopoulos συνεχίζεται με αυξημένο ενδιαφέρον και νέες δημιουργικές ιδέες! Oι συμμετέχοντες θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να αποτυπώσουν στο φακό τους ένα ολοκληρωμένο Fashion Editorial, ανακαλύπτοντας τα μυστικά ενός Photo-Shooting σε πραγματικές συνθήκες και υπό την καθοδήγηση ενός έμπειρου επαγγελματία.


Εισηγητής είναι ο καταξιωμένος Creative Director και Φωτογράφος Μόδας GEORGE DIMOPOULOS (Miami Ad School) και η επαγγελματική παραγωγή της διοργάνωσης περιλαμβάνει Μοντέλα, Ρούχα, Μake-Up, Hair Stylist, Studio & Προβολείς.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους τους Φανατικούς Λάτρεις της Μόδας και της Φωτογραφικής Τέχνης, οπότε είναι ευπρόσδεκτοι Επαγγελματίες και Ερασιτέχνες που θέλουν να διευρύνουν το αισθητικό τους πεδίο και τις επαγγελματικές τους γνώσεις. * (Τηρείται σειρά προτεραιότητας, 10 θέσεις διαθέσιμες)


Το κόστος συμμετοχής είναι 100
€ ανά ημέρα (10ώρες) και 150€ και για τις 2 μέρες (20ώρες). Για όλους τους συμμετέχοντες θα δημιουργηθεί δωρεάν προσωπικό blog για να αναρτήσουν το φωτογραφικό τους υλικό και στιγμές από την εμπειρία τους, μια προσφορά της CREDIS VISCA και Πιστοποιητικό Παρακολούθησης αναγνωρισμένο από την αγορά εργασίας. (*Κουπόνι Επιδότησης 50€ για Δημιουργική Συμμετοχή στο Διήμερο, Ισχύει για Νέους κάτω των 29)


FASHION PHOTOGRAPHY WORKSHOP by GEORGE DIMOPOULOS

Πληροφορίες : 6979.682808 | Εγγραφές : credisvisca@gmail.com