ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ-ΜΟΔΑΣ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ-ΓΑΜΟΥ-ΒΑΠΤΙΣΗΣ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ-ΜΟΝΤΕΛΩΝ-E-SHOP-ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ-GEORGE-DIMOPOUL

ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ-ΜΟΔΑΣ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ-ΓΑΜΟΥ-ΒΑΠΤΙΣΗΣ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ-ΜΟΝΤΕΛΩΝ-E-SHOP-ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ-GEORGE-DIMOPOUL

GEORGE DIMOPOULOS Presents YURA TSU at the Fashion Photography Workshop III


~ To FASHION PHOTOGRAPHY WORKSHOP by GEORGE DIMOPOULOS προβάλλει το νέο δημιουργό ΥURA TSU και φιλοξενεί αποκλειστικά τη Nέα του Collection STRONG, VIRGIN & PURE Spring/Summer 2013 σε ένα Μοναδικό FASHION EDITORIAL !!
  
Ο YURA TSU παρουσίασε πρόσφατα την προσωπική του συλλογή στο AXDW FASHION WEEK και διακρίθηκε με το Βραβείο "ΒEST EXPORTER", ως ο πιο ταλαντούχος νέος σχεδιαστής με μέλλον στην παγκόσμια αγορά.

Το 3ο εξειδικευμένο workshop για την Τέχνη της Φωτογραφίας στη Βιομηχανία της Μόδας θα φιλοξενήσει τις μοναδικές δημιουργίες του σχεδιαστή και οι συμμετέχοντες θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να αποτυπώσουν στο φακό τους ένα ολοκληρωμένο Fashion Editorial, ανακαλύπτοντας τα μυστικά ενός Photo-Shooting σε πραγματικές συνθήκες και υπό την καθοδήγηση ενός έμπειρου επαγγελματία.

Εισηγητής είναι ο καταξιωμένος Creative Director και Φωτογράφος Μόδας GEORGE DIMOPOULOS (Miami Ad School) και η επαγγελματική παραγωγή της διοργάνωσης περιλαμβάνει Μοντέλα, Ρούχα, Μake-Up, Hair Stylist, Studio & Προβολείς.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους τους Φανατικούς Λάτρεις της Μόδας και της Φωτογραφικής Τέχνης, οπότε είναι ευπρόσδεκτοι Επαγγελματίες και Ερασιτέχνες που θέλουν να διευρύνουν το αισθητικό τους πεδίο και τις επαγγελματικές τους γνώσεις. * Τηρείται σειρά προτεραιότητας, αποκλειστικά 10 θέσεις.

 

Το κόστος συμμετοχής είναι 100€ για μία ημέρα (8ώρες) και 150€ και για τις 2 μέρες (16ώρες). Για όλους τους συμμετέχοντες θα δημιουργηθεί δωρεάν προσωπικό blog για να αναρτήσουν το φωτογραφικό τους υλικό και στιγμές από την εμπειρία τους, μια προσφορά της CREDIS VISCA και Πιστοποιητικό Παρακολούθησης αναγνωρισμένο από την αγορά εργασίας.

FASHION PHOTOGRAPHY WORKSHOP by GEORGE DIMOPOULOS
Πληροφορίες : 6979.682808 | Εγγραφές : credisvisca@gmail.com