ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ-ΜΟΔΑΣ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ-ΓΑΜΟΥ-ΒΑΠΤΙΣΗΣ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ-ΜΟΝΤΕΛΩΝ-E-SHOP-ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ-GEORGE-DIMOPOUL

ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ-ΜΟΔΑΣ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ-ΓΑΜΟΥ-ΒΑΠΤΙΣΗΣ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ-ΜΟΝΤΕΛΩΝ-E-SHOP-ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ-GEORGE-DIMOPOUL

Mikaela Fotiadi by George Dimopoulos

Ο καταξιωμένος φωτογράφος μόδας George Dimopoulos ανακαλύπτει και φωτογραφίζει αποκλειστικά την ανερχόμενη Μικαέλα Φωτιάδη το 2014, στα πλαίσια καμπάνιας για τη δημιουργική ακαδημία Fashion Photography Workshop.

Μετά την παρθενική της επαγγελματική φωτογράφιση, η Μικαέλα αύξησε κατακόρυφα την αναγνωρισιμότητά της μέσα από ραντεβού, δημόσιες σχέσεις και social media. Έχοντας μοναδική ομορφιά, νεανική λαχτάρα και στα χέρια της ένα δυνατό model book, άνοιξε τα φτερά της και πρωταγωνίστησε στο διαφημιστικό spot της Green Cola, περπάτησε στην επίδειξη του οίκου Kathy Heyndels στην εβδομάδα μόδας της Αθήνας AXDW και στέφθηκε επάξια Star Hellas το 2015.


Η Μικαέλα επιλέχθηκε για το εξώφυλλο φιλανθρωπικού ημερολογίου, πόζαρε για φωτογραφίσεις επώνυμων συλλογών, φιλοξενήθηκε σε συνεντεύξεις και συνέχισε την καριέρα της κατακτώντας τον τίτλο Μις Ευρώπη 2016 στον πρόσφατο διεθνή διαγωνισμό, ανάμεσα σε 36 καλλονές από όλο τον κόσμο. Πριν από λίγες μέρες περπάτησε στην πασαρέλα του Madwalk για λογαριασμό της Σήλιας Κρηθαριώτη και είναι πλέον έτοιμη για επαγγελματική καριέρα στις πασαρέλες κορυφαίων σχεδιαστών και σε διαφημιστικές καταχωρήσεις επώνυμων brands! Καλή Επιτυχία Μικαέλα!

#MissEurope #MikaelaFotiadi #GeorgeDimopoulosPhotography #StarHellas2015 #MissEurope2016 @DimopoulosPhotography @Mikaela_El_Fotiadi