ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ-ΜΟΔΑΣ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ-ΓΑΜΟΥ-ΒΑΠΤΙΣΗΣ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ-ΜΟΝΤΕΛΩΝ-E-SHOP-ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ-GEORGE-DIMOPOUL

ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ-ΜΟΔΑΣ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ-ΓΑΜΟΥ-ΒΑΠΤΙΣΗΣ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ-ΜΟΝΤΕΛΩΝ-E-SHOP-ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ-GEORGE-DIMOPOUL

Φωτογραφική Εκδρομή στο Elite City Resort

Η δημιουργική ακαδημία Fashion Photography Workshop ταξιδεύει στην πανέμορφη Καλαμάτα και ο fashion photographer George Dimopoulos σας προσκαλεί να ζήσετε κοντά του την εμπειρία μιας επαγγελματικής φωτογράφισης στο πανέμορφο Elite City Resort!

Η δημιουργική ακαδημία Fashion Photography Workshop ταξιδεύει στην πανέμορφη Καλαμάτα και ο fashion photographer George Dimopoulos σας προσκαλεί να ζήσετε κοντά του την εμπειρία μιας επαγγελματικής φωτογράφισης στο πανέμορφο Elite City Resort!
Το καλοκαιρινό μας σεμινάριο συνδυάζει την εκπαίδευση με τη διασκέδαση και απευθύνεται σε ενθουσιώδεις αρχάριους καθώς και σε επαγγελματίες που αγαπούν τη μόδα και λατρεύουν την τέχνη της φωτογραφίας!

Στη φωτογραφική μας εκδρομή περιλαμβάνεται το ολοήμερο σεμινάριο και η φιλοξενία στον εκπληκτικό χώρο του Elite City Resort ενώ η επαγγελματική παραγωγή της Credis Visca περιλαμβάνει μοντέλα, εξοπλισμό, μαγιώ και αξεσουάρ, make up και hair styling.Πληροφορίες & Εγγραφές : 6979682808 | credisvisca@gmail.com | www.fpw.gr