ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ-ΜΟΔΑΣ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ-ΓΑΜΟΥ-ΒΑΠΤΙΣΗΣ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ-ΜΟΝΤΕΛΩΝ-E-SHOP-ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ-GEORGE-DIMOPOUL

ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ-ΜΟΔΑΣ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ-ΓΑΜΟΥ-ΒΑΠΤΙΣΗΣ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ-ΜΟΝΤΕΛΩΝ-E-SHOP-ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ-GEORGE-DIMOPOUL

Η Νέα Σεζόν Ξεκινά Δυναμικά και Δημιουργικά!


Η ΤΕΧΝΗ της ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ στη ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ της ΜΟΔΑΣ : Ο Νέος Κύκλος των Επιτυχημένων Σεμιναρίων Ξεκινά το ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 στην Αθήνα ... Κάμερες, Χαμόγελα, Μοντέλα, Θετική Ενέργεια !!! Φορτίστε Μπαταρίες και ετοιμαστείτε όλοι για τo Πρώτο Shooting της Περιόδου FW13 !!!

Το Δημιουργικό Σεμινάριο διαρκεί 8 απολαυστικές ώρες (10:00 με 18:00) και εξελίσσεται διαδραστικά στο Ιστορικό Κέντρο της Αθήνας. Περιλαμβάνει Θεωρία (20%) και Πρακτική Εξάσκηση (80%) με Πολλαπλές Λήψεις και Τεχνικές σε συνθήκες Φυσικού Φωτισμού (Daylight).
 
Το συμβολικό κόστος συμμετοχής είναι 100 ευρώ και περιλαμβάνεται η Διδασκαλία, η Καλλιτεχνική Διεύθυνση και η Επαγγελματική Παραγωγή (Mοντέλα, Ρούχα, Αξεσουάρ, Μακιγιάζ, Ηair Styling). Στα διαλλείματα προσφέρονται Καφές, Αναψυκτικά και Snacks. 

Oι απόφοιτοι του Επαγγελματικού Σεμιναρίου Φωτογραφίας Μόδας FASHION PHOTOGRAPHY WORKSHOP by GEORGE DIMOPOULOS παραλαμβάνουν υπογεγραμμένο Πιστοποιητικό Παρακολούθησης (αναγνωρισμένο από την αγορά εργασίας) και Αναμνηστικό Φωτογραφικό Υλικό Backstage.


To Επαγγελματικό Σεμινάριο απευθύνεται σε Αρχάριους και Προχωρημένους Φωτογράφους που έχουν πάθος με τη Μόδα και θα ήθελαν να Αναβαθμίσουν τις Γνώσεις τους και να εμπλουτίσουν το Portfolio τους με Fashion Images. 

  

Το FASHION PHOTOGRAPHY WORKSHOP by GEORGE DIMOPOULOS φιλοξενεί περιορισμένο αριθμό ατόμων (10) και τηρείται σειρά προτεραιότητας (προθεσμία έως Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου). Κάντε έγκαιρα την κράτησή σας ηλεκτρονικά στο credisvisca@gmail.com ή τηλεφωνικά στο 6979.682808 ...
 


" Θα χαρώ να Συνεργαστούμε Δημιουργικά και να Μοιραστώ μαζί σας τα Μυστικά της Φωτογραφικής Τέχνης σε ένα μοναδικό Fashion Editorial " !!!