ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ-ΜΟΔΑΣ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ-ΓΑΜΟΥ-ΒΑΠΤΙΣΗΣ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ-ΜΟΝΤΕΛΩΝ-E-SHOP-ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ-GEORGE-DIMOPOUL

ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ-ΜΟΔΑΣ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ-ΓΑΜΟΥ-ΒΑΠΤΙΣΗΣ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ-ΜΟΝΤΕΛΩΝ-E-SHOP-ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ-GEORGE-DIMOPOUL

Επαγγελματικό Σεμινάριο για την Tέχνη της Φωτογραφίας στη Βιομηχανία της Μόδας

Ένα Μοναδικό Weekend ... Μία Συναρπαστική Εμπειρία ... 16 Δημιουργικές Ώρες Γεμάτες με Υπέροχες Φωτογραφίες, Μοντέλα, Flash και Μόδα !!! To Fashion Photography Workshop συνεχίζεται με αυξημένο ενδιαφέρον και νέες δημιουργικές ιδέες! Oι συμμετέχοντες θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να αποτυπώσουν στο φακό τους ένα ολοκληρωμένο Fashion Editorial, ανακαλύπτοντας τα μυστικά ενός Photo-Shooting σε πραγματικές συνθήκες και υπό την καθοδήγηση ενός έμπειρου επαγγελματία.
 
Εισηγητής είναι ο καταξιωμένος Creative Director και Φωτογράφος Μόδας GEORGE DIMOPOULOS (Miami Ad School) και η επαγγελματική παραγωγή της διοργάνωσης περιλαμβάνει Μοντέλα, Ρούχα, Μake-Up, Hair Stylist, Studio & Προβολείς.

Το σεμινάριο είναι αυτοτελές και απευθύνεται σε όλους τους Φανατικούς Λάτρεις της Μόδας και της Φωτογραφικής Τέχνης, οπότε είναι ευπρόσδεκτοι Επαγγελματίες και Ερασιτέχνες που θέλουν να διευρύνουν το αισθητικό τους πεδίο και τις επαγγελματικές τους γνώσεις. * (Τηρείται σειρά προτεραιότητας, 5 θέσεις διαθέσιμες)

Το κόστος συμμετοχής είναι 80€ ανά ημέρα (8ώρες) και 160€ και για τις 2 μέρες (16ώρες). Για όλους τους συμμετέχοντες θα δημιουργηθεί δωρεάν προσωπικό blog για να αναρτήσουν το φωτογραφικό τους υλικό και στιγμές από την εμπειρία τους, μια προσφορά της CREDIS VISCA και Πιστοποιητικό Παρακολούθησης αναγνωρισμένο από την αγορά εργασίας.


FASHION PHOTOGRAPHY WORKSHOP 4
Πληροφορίες : 6979.682808 | Εγγραφές : credisvisca@gmail.com