ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ-ΜΟΔΑΣ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ-ΓΑΜΟΥ-ΒΑΠΤΙΣΗΣ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ-ΜΟΝΤΕΛΩΝ-E-SHOP-ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ-GEORGE-DIMOPOUL

ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ-ΜΟΔΑΣ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ-ΓΑΜΟΥ-ΒΑΠΤΙΣΗΣ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ-ΜΟΝΤΕΛΩΝ-E-SHOP-ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ-GEORGE-DIMOPOUL

FASHION PHOTOGRAPHY WORKSHOP III by GEORGE DIMOPOULOS : Η Τέχνη της Φωτογραφίας στη Βιομηχανία της Μόδας

10.000 Φωτογραφίες, 5 Ολόφρεσκα Μοντέλα, 10 Ταλαντούχοι Φωτογράφοι, 16 Ώρες Γύρισμα στην Καρδιά της Αθήνας, Ένα Μοναδικό Fashion Editorial ...  

Μετά την επιτυχημένη ολοκλήρωση του πρώτου και δεύτερου κύκλου σεμιναρίων, το 3ο κατά σειρά σεμινάριο FASHION PHOTOGRAPHY WORKSHOP by GEORGE DIMOPOULOS, θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 27 και 28 Oκτωβρίου αποκλειστικά για 10 άτομα.
 
Το εξειδικευμένο επαγγελματικό σεμινάριο απευθύνεται σε όλους τους Φανατικούς Λάτρεις της Μόδας και της Φωτογραφικής Τέχνης, οπότε είναι ευπρόσδεκτοι Επαγγελματίες και Ερασιτέχνες που θέλουν να διευρύνουν το αισθητικό τους πεδίο και τις επαγγελματικές τους γνώσεις, ανακαλύπτοντας τα μυστικά ενός πραγματικού editorial shooting υπό την καθοδήγηση ενός έμπειρου επαγγελματία.

Εισηγητής είναι ο καταξιωμένος Creative Director και Φωτογράφος Μόδας GEORGE DIMOPOULOS (Miami Ad School) και η παραγωγή της διοργάνωσης περιλαμβάνει Μοντέλα, Ρούχα, Μake-Up, Hair Stylist, Studio & Προβολείς.


Το κόστος συμμετοχής είναι 100€ για μία ημέρα (8ώρες) και 150€ και για τις 2 μέρες (16ώρες). Για όλους τους συμμετέχοντες θα δημιουργηθεί δωρεάν προσωπικό blog για να αναρτήσουν το φωτογραφικό τους υλικό και στιγμές από την εμπειρία τους, μια προσφορά της CREDIS VISCA.

FASHION PHOTOGRAPHY WORKSHOP by GEORGE DIMOPOULOS 
27-28 OCTOBER : 10.00-18.00 : Πληροφορίες & Eγγραφές : 6979.682808
Είσαι Έτοιμος να Ζήσεις την Εμπειρία?

Προθεσμία Υποβολής Συμμετοχών : έως Δευτέρα  22 Οκτωβρίου
Aιτήσεις Εγγραφής : credisvisca@gmail.com